Studio SpinLink

Sociaal ondernemen

Samenwerken met Studio SpinLink maakt jou een sociaal ondernemer die mensen kansen geeft.

Non-profit

Wij streven niet naar winst. Wel naar erkenning en een betere toekomst voor onze medewerkers.

Veelzijdig creatief

Door de diversiteit van ons team altijd een pakkend en uniek eindproduct.

Alles wat aandacht krijgt, groeit.
En dat zien wij elke dag in onze studio. Een studio waar jongeren met een creatief talent of interesse in de multimediasector een kans krijgen om mee te doen.

Waar wij in geloven

Iedereen heeft talenten. Maar niet iedereen krijgt de kans om dit te laten zien. Door middel van werkplekken laten wij jongeren op laagdrempelige wijze werken met hun creatieve talenten. We hebben oog voor hun creatieve potentie en hebben mede daarom samen al vele prachtige producten kunnen leveren. Bekijk hier onze portfolio. 

Wij streven niet naar winst. Wel naar erkenning, waardering en het bevorderen van de arbeidsparticipatie van onze medewerkers.

medewerker film
begeleiding op maat

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Door medewerkers onder begeleiding te laten werken aan reguliere werkzaamheden ontwikkelen zij zich en doen zij werkervaring op. Studio SpinLink richt zich daarbij specifiek op jongeren met een hulpvraag. Specifieke begeleiding maar bovenal vertrouwen en aandacht.

Door samen te werken met Studio SpinLink draag je als bedrijf bij aan een belangrijke maatschappelijke behoefte: meer werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Multimediawerkplaats door WerkPro

Studio SpinLink is onderdeel van stichting WerkPro. Werk voor iedereen, dat is waar WerkPro voor staat. Zij zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet, met mogelijkheden om ieders talenten te kunnen benutten.

Meer weten over WerkPro?

maatschappelijk ondernemen
Anna Krijnen

Anna Krijnen

film

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio. Quisque eros.

Dominique Krauts

Dominique Krauts

grafische vormgeving & fotografie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio. Quisque eros.

Alles wat aandacht krijgt, groeit. En dat zien wij elke dag in onze studio. Een studio waar jongeren met een creatief talent of interesse in de multimediasector, maar met een achterstand tot de arbeidsmarkt, een kans krijgen om mee te doen.