dit zijn wij

Sociaal ondernemend

En samenwerken met Studio SpinLink maakt jou ook een sociaal ondernemer die mensen kansen geeft.

Veelzijdig creatief

Door de diversiteit van ons team altijd een pakkend en uniek eindproduct.

Non-profit

Wij streven niet naar winst. Wel naar erkenning en een betere toekomst voor onze medewerkers.

alles wat aandacht krijgt, groeit

En dat zien wij elke dag in onze studio. Een studio waar jongeren met een creatief talent of interesse in de multimediasector een kans krijgen om mee te doen.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Iedereen heeft talenten. Maar niet iedereen krijgt de kans om dit te laten zien. Door middel van werkplekken laten wij mensen op laagdrempelige wijze werken met hun creatieve talenten. We hebben oog voor hun creatieve potentie en hebben mede daarom samen al vele prachtige producten kunnen leveren. Bekijk hier onze portfolio. 

Wij streven niet naar winst. Wel naar erkenning, waardering en het bevorderen van de arbeidsparticipatie van onze medewerkers.

medewerker film
maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door medewerkers met begeleiding te laten werken aan multimediaproducten voor klanten ontwikkelen zij zich en doen zij werkervaring op. Studio SpinLink richt zich daarbij op mensen met een hulpvraag. Specifieke begeleiding maar bovenal vertrouwen en aandacht.

Door samen te werken met Studio SpinLink draag je als bedrijf bij aan een belangrijke maatschappelijke behoefte: meer werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

VOOR WIE?

Meedoen met Studio SpinLink biedt mensen een kans om werkervaring op te doen, weer in een werkritme te komen en om andere creatievelingen te leren kennen. Studio SpinLink biedt werkplekken aan voor o.a. vrijwilligers, trajecten met begeleiding middels een UWV traject of indicatie via de gemeente en mediavormgevers in opleiding. 

illustraties
maatschappelijk ondernemen

MULTIMEDIA DOOR WERKPRO

Studio SpinLink is onderdeel van stichting WerkPro. Werk voor iedereen, dat is waar WerkPro voor staat. Zij zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet, met mogelijkheden om ieders talenten te kunnen benutten.

Meer weten over WerkPro?